День ЦЗ в Ковалиській школі

2018-05-10

/Files/images/IMG_20180510_094432.jpg

Згідно зі статтею 3 Конституції України життя та здоров'я людини, її безпека є найвищими соціальними цінностями, за забезпечення яких держава відповідає перед нею. У світі постійно виникають різного роду небезпеки, які пов’язані з природними катаклізмами, аваріями і катастрофами.

Сьогодення принесло рекордну кількість небезпек природного, техногенного та соціально-політичного характеру. Виникнення небезпечних ситуацій, як правило загрожує життю людей, завдає великих матеріальних збитків.
Статистика свідчить, що переважна кількість аварій, катастроф відбувається за свідомих чи несвідомих дій людини. Головною причиною такого становища є низький рівень обізнаності населення з існуючою небезпекою техногенного і природного характеру
10 травня 2018 року в Ковалиській ЗОШ І-ІІ ст.. було проведено ряд заходів
з учнями щодо запобігання травматизму, з метою формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях. Проведено тренувальну евакуацію з приміщення школи, навчання з надання першої допомоги в різних ситуаціях. Класні керівники провели виховні години на тему «Допоможи собі сам».
Проведені заходи викликали жвавий інтерес в учнів, а це є головною умовою успішного проведення Дня ЦЗ в школі.
Кiлькiсть переглядiв: 327

Коментарi